joi, 13 iunie 2013

Tipuri de produse Incontinenta în cadrul Pieței


 Produsele incontinență sunt o parte integrantă a managementului intestinale și urinare scurgeri, indiferent de cauza lor. În timp ce ei nu sunt tratamente curative, produse de incontinență sunt esențiale pentru o piele sanatoasa si buna gestionare stilul de viață.

Din cauza naturii delicate a subiect de incontinenta unii pacienti sari la concluzia că dacă îl ignoră, se va merge departe. Dar îngropare capul în nisip decât să complice lucrurile și mai mult. Produsul trebuie să fie folosit după consultarea cu un medic. Nu numai pentru că cauza principala de incontinenta trebuie să fie abordate, dar, de asemenea, că medicii sunt cele mai echipate pentru a ajuta la pacientii alege între varietate de produse disponibile pe piață.

Gama sa în simplitatea de utilizare de la tampoane la pisoare și sisteme complexe de colectare urinare. De nevoile pacientilor, gradul de incontinenta, activitatea generală și stilul de viață, de obicei, dicta care produsele sunt cele mai potrivite pentru fiecare pacient. Principalul factor deși tinde să fie gradul de incontinență. Pacientii cu incontinență moderată sau severă și / sau incontinență timp de noapte, au tendința de a avea nevoie de măsuri mai ample sau o combinație de produse.

În general, produsele Incontinenta se încadrează în categoriile generale: produse de protecție, produse de colectare și produse de formare vezicii urinare. Produse de formare vezicii urinare sunt o varietate de kituri și manuale de utilizare folosite pentru a consolida muschii păstrarea vezicii urinare închis, pentru a preveni scurgerile. Produsele incontinență mai utilizate de către pacienți incontinență, cu toate acestea, sunt de protecție și produse de colectare.

Conceptul este destul de simplu. În scopul de a controla în mod eficient scurgeri urinare, pacientul trebuie să utilizeze fie produse de incontinenta care absorb umezeala sau care colectează urina departe de corp. Evident, sistemele de colectare sunt necesare numai în caz de suferință gravă sau moderată. În caz contrar, produse absorbante face treaba destul de bine.

Produse de incontinență pentru cele mai frecvent utilizate sunt incluse garnituri urinare și tampoane, pantaloni incontinență și indispensabili, cazare și huse pentru scaune, împreună cu o varietate de produse de ingrijire a corpului in special potrivite pentru nevoile de igiena ale pielii expuse la dribleaza urinare și scurgeri. Produsele incontinență absorbante sunt disponibile în, materiale lavabile pânză reutilizabile, precum și opțiunea mai convenabil, dar uneori mai scumpe, de unică folosință.

Pacientii cu incontinenta severa, cum ar fi scurgeri asociate cu tetraplegie, de asemenea, trebuie să ia în considerare paturile de protecție și mobilier acoperă chiar și după utilizarea deplină a acestuia la dispoziție pe piață.

Există o gamă de produse disponibile in special concepute pentru nevoile de atât pentru bărbați și femei cu incontinenta urinara. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și modele pentru a satisface nevoile tuturor pacientilor, cei cu scurgeri ușoară, moderată sau severă.

Cele mai multe produse incontinenta vin in diferite marimi, iar unele chiar au diferite modele de sex masculin și feminin a se potrivi nevoilor anatomice ale ambelor sexe. Prin urmare, este important să se consulte ghidurile și inserții adecvate atunci când vine vorba de alegerea un produs ideal.