joi, 6 iunie 2013

Ce alimente contin electroliti?


 Electroliți explicat:

Electroliți muschii contractului, de a genera electricitate, și pentru a muta fluide și apă în organism. Câteva exemple de electroliti sunt sodiu, potasiu, clor, bicarbonat de calciu, și magneziu. Electrolitii sunt găsite în sucuri de fructe, lapte, si multe fructe si legume (de exemplu, avocado, cartofi, banane).

Este posibil pentru a obține de la electroliți multe alimente sănătoase.

Cât de mult nimeni nu știe cu adevărat despre electroliti? Cuvântul, electroliți, a devenit un cuvânt de uz casnic în ultima vreme pentru că o mulțime de oameni sunt familiarizati cu toate prezent populare bauturi sportive. Probabil ați citit că electroliti sunt bune pentru tine și sunt importante pentru a avea atunci când sunteți deshidratat sau bolnavi. Dar chestia e, când ești bolnav, bauturile pentru sportivi dulci sunt ultimul lucru pe care corpul tau are nevoie cu adevărat. Știați că, de asemenea, puteți obține electroliți din multe alimente sanatoase?

Fapte reale despre electroliti:

Electroliti sunt lichide, solide, sau gaze care conțin electric efectuarea ioni și poate fi măsurat prin studii de laborator de ser de sânge. Publicul larg nu a fost foarte conștient de electroliti pana la unele bauturi de sport a inceput sa faca susține că acestea conțin mai multe electroliți decât apa. Oamenii care lucrează în afara sau sunt electroliți activi fizic pierde atunci când prin transpiratie și au nevoie pentru a reface electrolitilor lor să-și recapete energia lor. Sudoare este, de obicei, format din 99 la sută apă și electroliți o sută.

Tipuri de electroliți:

Ceea ce probabil nu s-au spus ca cea mai buna sursa de electroliți este de la mâncare, nu de la bauturile care contin zahar. O mulțime de legume, legume, fie conservate, congelate sau proaspete, sunt bogate in electroliti, cum sunt fructele, pâine și lapte. Cartofi (piure cu adaos de sare este cel mai bun), avacados, fructe uscate, produse din soia, lapte de cocos, vin roșu și alb, pâine și cele mai multe tipuri de carne sunt toate opțiunile suficiente pentru completarea nevoilor de electroliți corpului tau. Cu toate acestea, consumul excesiv de sulfați anorganici poate duce la diaree.

Alimentele sărate pot fi de asemenea folosite pentru înlocuire electrolit de sodiu. Carne sărate, alunele, untul - toate aceste surse sunt, de asemenea, eficace pentru înlocuirea clorura care este un alt electrolit care poate fi pierdut, împreună cu sodiu prin transpirație. Consumul excesiv de clorură de sodiu poate duce la hipertensiune arteriala, care poate provoca probleme cardiace asa ca ai grija cat de mult consuma.

Potasiul este un electrolit care poate fi, de asemenea, pierde prin transpirație. Acesta poate fi înlocuit cu fructe, cum ar fi banane, produse lactate, legume, nuci si carne. Când înlocuit prin alimente numai, nu au fost documentate sau raportat efecte secundare, dar înlocuirea potasiu prin suplimentarea poate duce la hiperpotasemie. Un exces de potasiu poate duce la moarte subita la persoanele cu probleme de sănătate rinichi sau insuficiență renală.

Apa de izvor sau apa de la robinet nu conține electroliți. Dar apa cu un praf de sare, zahăr și făină adăugat acesta va oferi corpul cu o mulțime de electroliți.

Conceptii gresite despre electroliti:

Tu nu ar trebui să bea cantități mari de apă pentru a re-hidrat-vă, atunci când au fost exercitarea. Mai degrabă, ar trebui să bea cantități mici de apă în timp ce în același timp, mananca un baton energizant pentru a reface electrolitilor tale. Bauturile pentru sportivi sunt încărcate cu zahăr, dar există somne ​​branduri fără zahăr acolo, dacă te uiți pentru ei. Atunci cand corpul tau este inca activ in timpul antrenamentelor, acesta va avea un timp de greu absorbția de electroliți până când s-au oprit pentru o perioadă mică de odihnă. Deci, în timp ce se angajează într-un antrenament fizic intens, să ia doar în cantități mici de apă până când se poate ajunge la punctul de odihnă pentru un timp scurt.

Beneficiile de electroliți:

Dacă electroliti tale sunt corecte, veți experimenta mai putine crampe musculare și spasme, rezistenta a crescut și mai puțin durere după un antrenament. Dacă te trezești noaptea cu spasme sau crampe musculare, a pus doar un varf de cutit de sare intr-un pahar cu apă și bea câteva înghițituri. Peste noapte, corpul tau va umple electroliți sale și nu va avea același severitatea crampe a doua zi.

Un avertisment cu privire electroliti:

Pastrama de vită este mare în electroliți, dar nu ar trebui să fie consumate foarte regulat. Cancerigene se găsesc în alimente afumate, si chiar daca majoritatea consumatori de carne de vită sacadat nu mâncați suficient sacadat de a deveni bolnav, este important să mănânci cantități mici de ea, dacă sunteți de lucru afară, dar nu mai mult de câteva ori pe săptămână. Pastrama de vită este foarte sarata, deci este o sursă minunată de electroliți, dar nu este o mare sursă de orice alte elemente nutritive.

Unele remedii homeopate pentru completarea electroliti:

Sare Epsom Soak -

Pentru a reface instantaneu electroliți necesare, a crea un săruri Epsom (sulfați de magneziu) baie care permite mineralele pentru a absorbi direct în porii corpului. Pune 2 cesti de sare Epsom în baie caldă în fiecare săptămână.

Hidratarea este important -

Toată lumea ar trebui să bea multă apă în fiecare zi și puteți adăuga o linguriță de sare la fiecare 8 uncii de apa beti ca un bonus, contribuind la un echilibru electrolitic corespunzător. Este deosebit de important să rămână hidratat dacă lucrați în mod regulat. Transpirație și exercitarea epuizeaza electroliti dvs., astfel încât aveți nevoie pentru a lua aceste măsuri de precauție înainte de a începe orice activitate obositoare.