joi, 6 iunie 2013

Cum să utilizați rutine de fitness personalizate pentru a vă menține în jurul anului roz "!


 Noi toți vrem să fie în formă, nu? Problema este, cele mai multe dintre noi nu pot să spun sincer că sunt. Ca și în atât de multe lucruri, consistență obiectivul este cheia. Sală de rutine, practicate pe o bază de zi cu zi, sau, aproape zilnic, s-au dovedit pentru a aduce rezultatele pe care le căutați? Un corp tapiterie, puternic și tonifiat. Pe lângă beneficiile, in-the-oglinda vizuale, sistemul cardiovascular va multumesc, si vei realiza mai bine agilitate, echilibru si de coordonare. Dacă aveți nevoie pentru a pierde in greutate, Voila! Senzație de jos, sau se luptă cu depresia? Aici, din nou, regim de exercitii poate ajuta. Pe scurt, rutine de fitness livra sănătate bună! Acum, aici e aici de obicei? Mulți dintre noi nu le place, sau chiar nu e dispus, de a exercita rutine ho-hum care implică cele sta-up-uri plictisitoare, push-up-uri, se întinde etcetera. Dacă nu sunteți în acest fel de rutina de zi cu zi, aici sunt câteva motive pentru a face rutine de fitness o propunere mult mai atractiv.

În primul rând, să fie conștienți de faptul că există, literalmente aproximativ 3 milioane revine pe Google pentru o cautare pentru "rutine de fitness", cu rutine concepute pentru fiecare tip de sala de fitness ar putea fi interesat, atât de natură generalizată sau o anumită zonă în care găsi lipsit de fitness. Derulați prin unele dintre aceste pagini pentru o rutina veți găsi atrăgătoare? Sau cel puțin nu "sumbre".

? Acum, pentru punctele noastre de inspiratie toate motive bune pentru a obține - și rămâne - se potrivesc.

1. Veți construi puterea, important pentru noi toți, indiferent de vârsta noastră. Putere, în ceea ce privește sala de fitness, este definită ca măsura cu care muschii pot exercita forță împotriva rezistenței.

2. Unul dintre elementele puterii (capacitatea de a exercita un mușchi, sau mușchii, într-o singură serie de mișcare) este puterea. Celălalt element este viteza. Este ușor pentru a vedea că acest beneficiu de fitness este util, dacă sunteți sprint pentru a prinde că copilul, sau cu autobuzul trăgând departe de bordură ca esti grăbindu-se să lucreze.

3. Face un fel de gimnastica parte din rutina de exercitarea dvs. de fitness face minuni pentru echilibrul. Mișcări repetitive de-a lungul acestor linii de asemenea, crește agilitatea.

4. Amintiți-vă face sparge atunci când erai copil? În timp ce nu poate fi capabil să repete acest tur de forță azi, o clasa de yoga este un pariu bun pentru a îmbunătăți flexibilitatea de mișcare. Acest lucru poate fi un avantaj pentru persoanele cu anumite condiții, cum ar fi artrita.

5. Mersul pe bicicleta, patinaj sau bowling te poate tonifiat peste tot, lucrează mușchii individuale, ceea ce duce la o rezistență mai bună.

6. Ca să meargă, jogging, sau a alerga ocazional? Acest lucru nu inima unui corp bun? O mulțime de bun. Aceste tip de rutine de fitness lua inima ta de lucru eficient pentru a obține sânge care circulă la muschii, așa cum ar trebui pentru o buna sanatate cardiovasculara.

7. Aproape toate rutine de fitness a îmbunătăți coordonarea generală.

8. Ar trebui să aveți nevoie pentru a pierde in greutate, rutine de fitness va ajuta cu siguranță să vă atinge obiectivul.

Sperăm că v-am oferit cu entuziasm adițional pentru a obține corpul dumneavoastra sa se integreze cu adevărat. Pe langa ce în ce mai atractiv punct de vedere fizic, păstrând cu un program de fitness poate adăuga ani la viata ta si a calitatii vietii. Du-te pentru ea!