duminică, 9 iunie 2013

Tendinita - Vs - Tendinoză


 Deci, medicul dumneavoastră doar diagnosticat starea dumneavoastră umăr dureros ca "Tendinita". Ai sărit de pe internet pentru a afla tot ce ai putea despre acest subiect, și ce ai găsit? Se pare ca exista un chiropractician nebun în Missouri, care spune că acest diagnostic este, probabil, greșit. Cum în lume, poate un chiropractician-un orășel din Ozarks spune cineva că problema lor nu este, probabil, Tendinita - mai ales fără a examina vreodată ei? Adevărul este, că este într-adevăr destul de simplu. Potrivit celor mai recente cercetări medicale, cele mai multe dintre ceea ce este diagnosticat ca Tendinita este foarte Tendinoză. Permiteți-mi să explic.

Îmi dau seama că se pare ca un argument mic peste semantica. Tu spui cartofi, și eu spun potahto. Știu că acest lucru pare neimportant. Nu e! Dacă doriți să aveți nici o speranță reală de vindecare a tendinopatie cronica (problema tendon), nu asculta la mine. Asculta la unul dintre cele mai proeminente chirurgi ortopedice și cercetători tendoanelor, Dr. GA Murrell.

"Tendinoză, numit uneori tendinită, sau tendinopatie, este de daune la un tendon la un nivel celular (sufixul" osis "implică o patologie de degenerare cronica fără inflamație). Acesta este considerat a fi cauzate de micro-lacrimi in tesutul conjunctiv în și în jurul tendonul, ceea ce duce la un număr crescut de celule reparatii tendon. Acest lucru poate duce la reducerea rezistenței la tracțiune, sporind astfel șansele de prejudiciu repetitive sau chiar ruptura de tendon. Tendinoză este adesea misdiagnosed ca tendinita din cauza înțelegerii limitate a tendinopathies de comunitatea medicala. "Dintr-un articol intitulat," tendinopathies Înțelegerea ", în 2002 numarul din decembrie al British Journal of Sports Medicine.

Wow! Te-ai ridica pe ceea ce Dr. Murrell se spune aici? Potrivit actuale de cercetare, Dr. Murrell crede că "Tendinoză este adesea misdiagnosed ca Tendinita". De ce? De ce ar fi acest lucru posibil în cazul, în special atunci când atât de mulți oameni ajung în cabinetul medicului cu dureri cronice cauzate de tendinopathies (probleme de tendon)? Acorde o atenție la răspunsul său. El admite că grupul său la egal la egal ("comunitatea medicala") are o "înțelegere limitată a tendinopatie". Nu te amăgi. Acest lucru nu este un argument de peste două cuvinte care suna cam la fel. Aceasta este o dezbatere pe care modelul de diagnostic și tratament tesut comunitatea medicala ar trebui lucru de pe.

 Inflamatie-vs-Degenerarea

Vechiul model (voi modelul de "itis" apel) se bazează pe inflamatie. Sufixul "itis" înseamnă inflamație. Astfel, "Tendin-itis" = Inflamație a tendonului. Acest depășite Model "itis", spune ca inflamatia este vinovat primar în cele mai multe tendinopathies, astfel tendinită numele. Cu toate acestea, sufixul "osis" deduce că există un deranjament țesut. Astfel Tendin-osis implică faptul că problema principală este o dereglare a tendonului. Gândiți-vă pentru un moment la ceea ce este cu adevărat în joc? Bani, și o mulțime de ea! Drogurile sunt de aur de astăzi.

În cazul în care cauza principală a mai tendinopathies este într-adevăr inflamatie, apoi medicale "standard de îngrijire", ar fi de a oferi pacientului cu un fel de agent antiinflamator (de exemplu, medicamente). Acest fel comunitatea de medical care am aflat mai devreme nu înțelege tendinopathies, nu înțelege că medicamente anti-inflamatorii este periculos si chiar moarte (deși continuă să le prescrie ca pe bomboane). Nu numai ca sunt medicamente anti-inflamatorii periculoase pentru inima, ficatul și rinichii, ei se deterioreze de fapt tesuturile pe bază de colagen, tesuturile foarte care fac articulațiile până umane (inclusiv tendoane).

Pe de altă parte, în cazul în care cele mai multe tendinopathies sunt, ca studiile stiintifice au dovedit, in primul rand rezultatul de degenerare a tesuturilor, medicamente anti-inflamatie sunt cele mai rele lucruri posibile pentru a oferi acestor oameni. Ambele cortico-steroizi și AINS se deterioreze tesut de colagen pe baza (acest lucru este pe partea de sus a tuturor celorlalte efecte secundare ale acestora). Da, am înțeles că ele ajuta frecvent oameni sa se simta mai bine. Acest lucru se datorează faptului că nu există, de obicei, unele inflamație prezentă. Cu toate acestea, acest lucru nu este inflamația primar. Este secundar pentru "osis" sau degenerare tendon care se întâmplă. Gândiți-vă la asta pentru un moment. Dacă "itis" este secundar "osis", cum putem aborda osis astfel încât ita dispare? I.I.R.E.C-B.C.T. cineva?

 ABORDAREA tendinoza

I.I.R.E.C-B.C.T. standuri pentru Instrument Remodelarea indusa de elastic, țesuturile conjunctive pe bază de colagen (de acum menționată ca "tesutul remodelare"). Deși a fost doar în jurul valorii în forma sa modernă de aproximativ două decenii, ceva similar a fost o parte integrantă din medicina chineza de mii de ani. Instrumentele utilizate în tesutul remodelare permite medicului pentru a găsi cât și rupă adeziunilor microscopice (OSiS), care sunt atât de des găsite în tendoane.

Dacă ar fi să se uite la un tendon sănătos sub un microscop, fibrele individuale ar arata ca un fel de taitei spaghete nefierte, în sensul că toate aliniază perfect cu fiecare alte. Fibrele individuale ale fiecărui fir de tendon ar trebui, de asemenea, aliniate unul cu celălalt într-un mod curat și ordonat. Având în vedere utilizarea excesivă (și, uneori, leziuni traumatice), tendoane dezvolta osis. Dacă ar fi să se uite la "osis" sub același microscop, nu te-ar vedea un aranjament frumos, curat, ordonat și de fibre paralele. Veți vedea în schimb o mizerie încurcat. "Osis" văzut în tendonul (tendon-Osis) arata ca un ghemotoc. Există fibre se derulează în fiecare direcție imaginabil --- în toate cele trei dimensiuni. În loc de curat și ordonat, ai fibre care rulează în tulburare care se învecinează cu haosul (a se vedea imaginile de pe site-ul nostru). ceea ce face acest lucru face? Aceasta cauzează pierderea de mișcare, pierderea de putere, durere, și .......

 Tendinoza & degenerare COMUNĂ

Tu ar trebui să înceapă să vadă că degenerarea în tendoane (tendinoza) este o problemă majoră (și foarte neînțeles). Acest lucru, însă, nu este unde se termină povestea. Mai multe studii științifice recente din Europa au postulat ca degenerare care este adesea găsit în articulații, cum ar fi genunchi, incheieturi sau umeri, are începuturile în tendoane. Cu alte cuvinte, dezvolta o tendinoza si va degenera în cele din urmă în comun afectate. Acest lucru face o mulțime de sens. Ne-am cunoscut de zeci de ani ca o cauza cunoscuta de degenerare a oricărui comun, este o pierdere de mișcare în comun special.

Remodelarea țesutului ne permite să găsim și rupe tesutul cicatrizat microscopic ("osis"), care provoacă durere, pierderea funcției, și în cele din urmă degenerare. De ce este comunitatea medicala încă în întuneric cu privire la tendon-Osis? Este mai ușor și mai profitabil pentru a da pur și simplu pacientilor medicamente și spune-le să vină înapoi, atunci când simptomele lor se întoarcă. Pentru a citi mai multe despre Tendinoză, uita-te la poze cu Tendinoză, și a citit marturii pacient, precum și de învățare despre "tesutul remodelare" a altor tesuturi pe bază de colagen, cum ar fi muschi, fascie, și ligamente, va rugam sa vizitati site-ul nostru, distruge Durerea cronica punct com.