duminică, 9 iunie 2013

De ce farmaciile din SUA onorează Carduri cu prescriptie Discount și plata taxelor de Recomandare


 Reducere RX Industria serviciilor devine din ce în ce mai populare în întreaga Statele Unite. Cuvânt este încet, dar sigur de raspandire de la o comunitate la alta și cabinet medical la cabinet medical.

Vorbim despre majore de retail farmacii naționale lanț de magazine tranzacționate pe Wall Street, precum și mii și mii (peste 57.000 de farmacii participante) de farmacii regionale și locale peste tot în SUA (chiar și în mic oraș Americii) sunt acceptarea și onorarea carduri de baza de prescriptie medicala cu discount furnizate de discount rx companii orientate spre servicii.

Farmaciile au dat seama că pot câștiga noi clienți fideli prin acceptarea și onorarea carduri de baza de prescriptie medicala cu discount, care oferă o reducere la medicamentele prescrise. Farmaciile dau doar o reducere la medicamente atunci când cineva prezintă cardul de baza de prescriptie medicala cu discount. Ei au acum un nou potential client fidel în magazinul lor și ei nu au petrecut un ban în costurile de publicitate pentru a obține acel client nou.

În loc de a plăti costuri de publicitate (care sunt foarte scumpe), farmaciile au stabilit că este mult mai rentabil pentru a oferi un discount frumos pe medicina și să plătească o taxă mică sesizare la furnizorul de carte cu discount.

Contrar farmacii credinta populara cea mai mare parte din profiturile lor off de tot ceea ce le vând în magazin și nu pe vânzările de medicamente. Ei fac un pic de profit cu privire la vânzările de medicamente, ci prin studiu atent le-au stabilit ca acestea pot oferi un discount decent pe medicamentul le vând, în scopul de a atrage mai mulți clienți mai fideli repeta, care va cumpara alte elemente odată ce sunt în magazin .

Fiecare medicament poarta propria rată unică redus. Unele medicamente va fi la fel de mare ca 75% la 80%, iar unele la nivelul 5% la nici o reducere la toate. Este într-adevăr doar depinde de medicamente să fie umplut și farmacia de la care este umplut. Prețurilor la medicamente va varia de la farmacie la farmacie. Magazine sunt atenți să nu piardă bani atragerea clienților cu carduri de baza de prescriptie medicala cu discount.

Cele mai recente numere de acum arata ca peste 51 de milioane de oameni din 300 de milioane în Statele Unite ale Americii au nici un beneficiu baza de prescriptie medicala medicamente și sau un beneficiu inadecvate medicamente baza de prescriptie medicala. Acest lucru se datorează ori dure economice, șomajului înregistrare, politicile guvernamentale federale și în continuă creștere a inflației.

Vanzarile farmaciile din SUA au scăzut și una dintre căile care le-au gasit pentru a susține vânzările a fost de a accepta carduri de baza de prescriptie medicala cu discount. Procedând astfel, le pune într-o lumină favorabilă, cu consumatorii, atrage noi clienți și a fost dovedit de a crește vânzările pe elemente medicament non tot parcursul magazinele lor.