duminică, 9 iunie 2013

Vaccinări călătorie: Păstrarea timp ce a face Amintiri


 Călătoresc în străinătate lărgește mintea. Există mii de locuri minunate pentru a experimenta doar de așteptare pentru tine. De la plaje la jungle, la muzee pana la restaurante fine, lista este nesfârșită. La pregătirea pentru orice călătorie în străinătate amintiți-vă pentru a vizita o clinica de călătorie certificat pentru orice vaccinare recomandată pentru călătorie.

Următoarele sunt câteva călătorii de călătorie pentru a face călătoria dvs. merge cat de bine posibil.

Bagaj

Multe companii aeriene taxa pentru pungi suplimentare, dar bagaj de mână este încă liber (pentru moment!). Limitati-va la un sac de lire douăzeci care se va potrivi sub scaunul din fața ta în avion. Măsurătorile de doar un astfel de sac nu trebuie să depășească 9 "x 22" x 14 "La început, călătorind cu un astfel de sac mic poate fi un șoc pentru unii, dar aproape toată lumea este recunoscător odată ce fac.. Dacă sunteți un călător care vrea mai mult de la experiența lor (vezi mai multe site-uri diferite), aceasta este în mișcare inteligentă pentru tine.

Călătorie Clinici

Dacă sunteți călătorind în străinătate asigurați-vă că pentru a vizita unul dintre aceste facilități. Ele sunt utile în mai multe moduri. În primul rând, aveți nevoie de una dintre o serie de vaccinuri de călătorie înainte de a vă capul. De călătorie pentru mai multe vaccinuri de călătorie țări sunt recomandate, dar pentru multe alte țări care primesc aceste vaccinuri este legea. De fapt, multe țări din Africa și / sau de America Centrală și de Sud nu va permite intrarea dacă nu le poate oferi dovezi pe care le-au primit de vaccinare febrei galbene.

Electronică

Amintiți-vă atunci când călătoresc în străinătate, că multe țări au un sistem electric complet diferit decât în ​​Statele Unite. Prima dată când această experiență ar putea să vă surprindă. Electronice americane rula pe 110 de volți, dar majoritatea țărilor europene sunt cu fir de 220 de volți. Acest lucru înseamnă că un adaptor este necesar pentru a conecta în electronică noștri americani.

Crimă

Dacă sunteți jefuit în timp ce în vacanță, nu intrați în panică. Primul cere ajutor. În limba engleză țările vorbitoare aceasta este evident prima alegere. Întotdeauna o plângere la poliție, având o poate accelera înlocuirea de carduri de credit și / sau pașapoarte. Utilizați Internet și / sau personalul la un hotel pentru a găsi datele de contact ale celui mai apropiat Ambasada Statelor Unite.

Securitate

Este extrem de important de a face un pic de cercetare înainte de a merge pe jos. Fiecare oraș cosmopolit mare (și multe zone rurale) au cel puțin un cartier tare-cioc. Vorbeste cu personalul hotelului, lucrătorii restaurant, etc, pentru a obține lingura interior. De siguranță ar trebui să fie în partea de sus a oricărei liste. De a primi aceste vaccinări de călătorie ați protejat sanatatea ta, este nevoie de mai multe cercetari pentru a proteja portofelul dumneavoastră!