joi, 6 iunie 2013

Ce puteți face pentru a crește de memorie de putere?


 Atunci când erau tineri, probabil că nu au avut nici o probleme amintindu volume mari de informații. Mai ales dacă ați fost bucherie pentru un test, cumva ați fost capabil de a face creierul tau bucurați-vă că informațiile ca un burete, chiar dacă nu stai la el pentru foarte mult timp. Dar, pe măsură ce cresc mai mari, veți găsi în curând că informațiile amintire Ca, care este aproape imposibil, și-ar putea găsi, uneori, este greu să ne amintim doar informații de bază pe care le-ați cunoscut întotdeauna.

 Ce se întâmplă cu creierul?

Pe masura ce imbatranim, devine necesar pentru a crește puterea de memorie, deoarece vârstele creierului la fel ca restul de tine. În plus, deoarece creierul este un organism viu, dacă nu au grijă de el în modul în care ar trebui, și nu o exercită, acesta va începe să eșuezi. Pe masura ce oamenii imbatranesc și au tendința de a contesta creierele lor mai puțin, creierele lor devin leneși și memoria lor suferă.

În scopul de a crește puterea de memorie, va trebui să completeze nu numai dieta ta, dar, de asemenea, muncesc din greu pentru a permite creierului dumneavoastră știți că sunt încă bazându-se pe ea, și că de multe ori include a face lucruri cum ar fi puzzle-uri, jocuri, provocări, sau de a lua o nou hobby.

 Cum te poate opri deteriorarea?

Există o anumită cantitate de deteriorare a creierului care pur și simplu se întâmplă cu varsta. Am tot văzut în oameni care sunt în anii lor de mai tarziu. Dar dacă sunteți încă tânăr, atunci puteți pune capăt la deteriorarea chiar acum. De fapt, dacă sunteți mai în vârstă, există încă timp pentru a crește puterea de memorie prin utilizarea suplimentelor pentru functionarea creierului, care sunt în esență vitamine pentru memorie, care vă va ajuta să ne amintim, concentrându-se, și de concentrare mult mai ușor.

 La ce puteți folosi?

Multe persoane aleg să utilizeze un supliment nutritiv pentru a crește puterea de memorie. Știința din spatele acest lucru a fost dovedit și nu numai ca vei fi ajuta creierul sa functioneze mai bine, dar va ajuta restul corpului, de asemenea. Vitaminele B, în special, sunt esentiale pentru sanatatea creierului, cum sunt antioxidanti. Desigur, puteți obține aceste date de la o dieta adecvata, dar cele mai multe dintre noi nu.

Există, de asemenea, suplimente nutritive, care sunt naturale și pe bază de plante și de a stimula fluxul de sange la nivelul creierului, care este esențială pentru gândire clară, mai multă energie, și o atitudine pozitivă.

 Nu uita Exercitarea și Sleep

Pentru a crește puterea de memorie, este de asemenea esențial să ofere creier cu alte ingrediente, cum ar fi somn și exercițiu. Noțiuni de somn suficient este ceva ce mulți oameni în vârstă nu fac, și atunci când ești tânăr, ești prea ocupat și stresat la culcare. Dar veți găsi că creierul tău funcționează pur și simplu mai bine după o noapte de somn bun.

În ceea ce privește exercitarea merge, studiile arata ca persoanele care isi exercita mai tarziu in viata au o perspectivă mai funcțională și vibrante, o memorie mai buna, si un timp mult mai ușor atunci când concentrându-și concentrându-se pe toate aspectele vieții lor.