joi, 13 iunie 2013

Cure Înapoi Rigiditate cu interventii chirurgicale


 Dureri de spate ar putea deveni cu adevărat grave, în anumite cazuri, și atunci singura stațiune din stânga este o intervenție chirurgicală. Unele dintre aceste cazuri speciale includ nici un răspuns la tratament chirurgical nu, hernie de disc, rupturi ale coloanei vertebrale sau delicte neurologice cauzate de compresie de nervi.

Există în principal trei categorii de interventii chirurgicale rigiditate spate. Cei care au menirea de-a stabiliza coloana vertebrală, pentru probleme de disc și de a forma mai mult spațiu în coloana vertebrală. Toate aceste 3 tipuri de interventii chirurgicale sunt pledat pentru a trata cauzele speciale și au proceduri diferite.

Primul tip de chirurgie, cel care este utilizată pentru probleme de disc este angajat pentru acei pacienti care sufera de compresie de nervi. Principiul cheie al acestei interventii chirurgicale este de a decomprima nervii pentru a reduce dureri de spate. Aceasta operatie este uneori folosit pentru manipularea de sciatica. Acei oameni care au un disc care apasă o rădăcină nervoasă sau oameni care nu au putut calma durerea de spate, cu un pic de ajutor de la tratamente conservatoare pot folosi aceasta operatie.

Într-o serie de cazuri, pacientul trebuie să sufere de probleme de spate, care merge în jos până la fund. În cazuri ca acestea, primul tip de intervenție chirurgicală este benefică. O astfel de condiție este un simptom de sciatica. Acest tip de operatie este, de asemenea, utilizat pentru pacientii care prezintă semnale de alarmă neurologice, inclusiv reflexul de glezna si pierderea controlului urinar.

Diferitele tipuri de interventii chirurgicale pentru probleme de disc sunt-Discectomia, Microdiscectomia, percutanată Eliminarea disc, disc decompresie laser și Chemonucleolysis. Fiecare dintre aceste interventii chirurgicale au propriul lor proces și argumente pro și contra specific. Este important ca tu să știi despre ei înainte de a merge pentru oricare dintre ele.

Chirurgie rigiditate înapoi pentru stabilizarea coloanei vertebrale se face pentru a se alătura celor 2 magistrale împreună. În această intervenție chirurgicală, grefele osoase sunt plasate de-a lungul sau între vertebre. Apoi plăci metalice sau șuruburi ar putea fi utilizată pentru a uni oasele unul de altul. Acest tip de operatie este utilizat în mod normal, atunci când structura spinarii devine dezechilibrat din cauza unor leziuni sau probleme cum ar fi spondilolistezis.

Ultima deși nu cel mai puțin sunt interventii chirurgicale de rigiditate spate, care se presupune pentru a crea mai mult spațiu la nivelul coloanei vertebrale. Cei care sufera de stenoza spinala sunt de obicei sugerat acest tip de interventie chirurgicala. Procedura implica indepartarea părți ale vertebrelor pentru a crea mai mult spațiu în coloana vertebrală și așa elimina presiunea de pe nervii din jur. Chirurgie destinat pentru a crea mai mult spațiu pot fi împărțite în-Laminectomie și laminotomy.

Chirurgia poate fi proces unic stânga pentru a trata agonie sciatic sumbru sau persistent probleme cu spatele. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare toate grijile și indicatorii de risc înainte de a merge mai departe.