joi, 13 iunie 2013

Combinând Cardio, greutate de formare, precum și exerciții de ab pentru Six Pack Abs


 Mulți oameni visul de a avea abs washboard perfect tonifiat. Poate că ați încercat diferite tipuri de exerciții, în scopul de a obtine ravnitul șase aspectul ambalajului, dar nimic nu a lucrat. Sunt sanse sa nu o faci corect. Cheile de la obtinerea abs rupt sunt combinația corectă de exercitii si o dieta bine echilibrata. Cardio ab antrenament sunt importante pentru arderea grasimilor si construirea muschilor abdominali. Dar cardio singur nu este suficient de bun. Dacă doriți să obțineți șase pack abs repede, va trebui să combina trei tipuri diferite de exerciții, și anume cardio, greutate de formare, și exerciții de ab.

 Exercitii cardio

Așa cum am menționat anterior, cardio ab antrenament sunt esențiale pentru construirea muschilor. Practic, scopul de cardio este de a arde grasimi. Pentru oamenii care sunt supraponderali, este mai bine să începeți cu exerciții de intensitate mică, pentru a permite organismului să se adapteze la antrenamente și de a îmbunătăți de fitness a corpului. Ca fitness imbunatateste, creste treptat intensitatea. Dacă credeți că ați ajuns la o stare de echilibru, trece de la antrenamente de intensitate scăzută la HIIT (instruire de înaltă intensitate interval). Acest lucru este mult mai eficientă decât de formare cardio regulat. Prin alternarea între intensitate scăzută și antrenamente de intensitate mare, corpul tau va arde mai multe calorii. Există mai multe tipuri diferite de exerciții de aerobic pentru a alege de la, cum ar fi sarind coarda, care rulează, mersul pe jos viteza, etc

 Exerciții de formare Greutate

Greutate de formare necesită utilizarea unor echipamente speciale, cum ar fi barele ponderate, gantere, sau stive de greutăți. Scopul acestui curs este de a construi și tonifierea musculaturii. Muschii ard mai multe calorii decat grasimea, astfel încât mai mult muschii de care ai avea, mai multe calorii vei arde. Antrenamentul cu greutati, de asemenea, ajută la întărirea oaselor, îmbunătățirea rezistenta musculara, a preveni leziunile, crește stima de sine, și de a îmbunătăți coordonarea și echilibru. Nu uitați să se încălzească timp de 10 la 20 de minute înainte de a exercita pentru a evita accidentele. Pentru prima cronometre, nu încercați exerciții de greutate de formare tine. Consultati un antrenor de fitness și de a afla care exercitii sunt potrivite pentru tine.

 Exerciții Ab

Acest tip de exercitiu ajuta la modelarea muschilor abdominali. Există mai multe tipuri de exercitii ab puteți efectua. Diferite programe de antrenament de lucru diferite părți ale abdomenului, așa că va trebui să combine mai multe programe de antrenament, în scopul de a obține cel mai bun rezultat. Abdomene Ab, de exemplu, este bun pentru îmbunătățirea midsection superior. Pe de altă parte, abdomene inversă ajută la dezvoltarea mușchilor în midsection jos. Abdomene biciclete sunt ideale pentru construirea rectus abdominis ("Six Pack") si muschii oblici. Alte exerciții eficiente ab includ scândură și alpinist.