joi, 13 iunie 2013

Poate HGH Terapie îmbunătăți înălțimea dumneavoastră?


 Cea mai frecventă întrebare pe care cei mai mulți oameni cer prima dată când aud despre Hormonul uman de crestere (HGH) este dacă acesta poate ajuta să crească mai inalt. Răspunsul la această întrebare este un răsunător "nu". Asta este, dacă nu sunteți un copil, care este încă în faza de creștere.

HGH este produs in creier de glanda pituitara si este responsabil pentru cresterea si dezvoltarea organismului uman. Cu toate acestea, glanda pituitara nu este întotdeauna la vârf de producere a HGH. Mai multe motive, cum ar fi o glanda pituitara anormal sau un dezechilibru hormonal poate duce la niveluri insuficiente de HGH in organism.

Copiii care sufera de producția de HGH deficit au, de obicei, o creștere mai lentă în înălțime. Unii copii cu niveluri scăzute de HGH din corpurile lor au, de obicei, mai multa grasime in jurul taliei și tind să se uite mai tineri decât vârsta lor reală. Unele persoane pot experimenta chiar si o dezvoltare dentară mai lent.

Dacă credeți că dezvoltarea fizică a copilului dumneavoastră este lent, trebuie să consultați medicul pediatru cât mai curând posibil. Tratamente sunt mai eficiente atunci cand sunt luate in anii de dezvoltare timpurie a copilului, înainte de structura osoasa a copilului se oprește în curs de dezvoltare. Injectii hormon de crestere sunt adesea folosite pentru a aduce dezvoltarea copilului la viteza și aproximativ șase injecții pe săptămână trebuie să se acorde pentru copil. Acestea sunt prescrise HGH preparate injectabile, care nu sunt doar consumatoare de timp, dar, de asemenea, foarte scump.

HGH preparate injectabile cu IGF-1 va ajuta la creșterea înălțimea copilului dumneavoastră prin stimularea celulelor de pe oase. Aceste injecții, cu toate acestea, nu sunt doar costisitoare, dar ele nu funcționează într-adevăr cu oameni care sunt doar natural scurt și nu au nici un deficit hormonal. De asemenea, este destul de dificil de controlat doză, cu excepția cazului administrat de către personalul medical.

Suplimente de HGH sunt mult mai de preferat decât HGH preparate injectabile, deoarece puteți controla cu ușurință doza și nu au efecte secundare cunoscute. Suplimentele HGH și secretori ai HGH conțin aceleași amino-acizi care stimuleaza hormonul de crestere uman natural al corpului.

De mai mulți ani, suplimente de HGH sunt câștigă asemenea popularitate în rândul adulților care doresc să întârzie procesul de îmbătrânire. Deși mulți s-au găsit aceste suplimente eficiente în restabilirea functionarii normale a organismului și întârzie procesul de îmbătrânire, există într-adevăr există dovezi științifice care să stabilească efectele de HGH la înălțimea unui adult.

Dar, chiar și cu nici un efect direct asupra înălțimea unui adult, puteți beneficia în continuare de a face suplimente HGH o parte din rutina ta de zi cu zi. Branduri populare, cum ar fi HGH avansată poate imbunatati sistemul imunitar, reda supletea pielii, ajuta să vă mențineți un organism tapiterie din cauza unui metabolism mai rapid, dezvolta rezistența dumneavoastră și de a îmbunătăți tonusul muscular.