joi, 13 iunie 2013

Care sunt cauzele si tratamente pentru paralizie cerebrala?


 Paralizie cerebrala (CP) este un termen medical folosit de medici pentru a descrie un set de de conditii neurologice care afectează copiii, mai ales un copil de coordonare și de mișcare de care afectează sistemul nervos și creierul. Aceasta este cauzată de leziuni ale creierului, de obicei, în timpul sau imediat după naștere, ci, de asemenea, posibil înainte.

Cauzele cunoscute includ o nastere dificila sau prematura, sangerare la nivelul creierului a copilului, infectie la începutul sarcinii sau anomalii in creierul copilului. Exista mai multe cauze mai mult potențial, unele dintre care se poate întâmpla în mod natural și unele care pot apărea ca urmare a neglijenței medicale, mai ales in timpul nasterii. În cazul în care o naștere este deosebit de dificilă și manipulate prost, atunci copilul poate deveni infometat de oxigen, care provoaca daune la creier și, la rândul lor, paralizie cerebrala.

Deși acest lucru este rar, se întâmplă și părinții copilului au dreptul de a face cerebrale cereri de compensare paralizie printr-un avocat neglijență medicală. Acest lucru poate însemna de multe ori dat in judecata NHS care aduce cu privire la probleme morale în sine. Mai multe informații despre acest lucru pot fi găsite pe internet.

CP afecteaza aproximativ unul din fiecare 400 de copii născuți în Marea Britanie și simptomele de paralizie cerebrala sunt multe și variate. În plus față de grade de handicap fizic, cum ar fi dificultăți în mersul pe jos și mișcarea generală diferite, simptomele pot include epilepsie, dificultăți de învățare, incontinență, vizuale și / sau de auz, dificultăți de vorbire sau de înțelegere altele, intarzierea cresterii, curbura a coloanei vertebrale și salivare . CP se poate manifesta într-o serie de alte moduri, făcându-l unul dintre cele mai condițiile devastatoare pentru suferind si familiile lor.

Cu aproximativ 1.800 de copii diagnosticați cu paralizie cerebrala in fiecare an in Marea Britanie, nu este o condiție mai puțin frecvente și în timp ce nu exista nici un leac, există o serie de tratamente care pot usura suferinta si de a atenua anumite condiții care derivă din ea. Trebuie remarcat aici că paralizie cerebrală nu este o condiție progresivă. Acesta nu va primi mai rău ca un copil devine mai mare, dar poate avea un impact grav asupra vieții lor, în funcție de gravitatea.

Ar trebui un copil să fie diagnosticat cu paralizie cerebrala au și familia vor fi introduse la o echipa de profesionisti de sanatate pentru a oferi ingrijire. Echipa ar putea include un medic pediatru, vizitator de sanatate, asistent social, kinetoterapeut, logoped, terapeut ocupațional și / sau psiholog de învățământ - se va depinde de simptome experimentat de către copil și tipul de ingrijire are nevoie.

Un plan de ingrijire va fi încheiat între echipa și familia pentru a răspunde nevoilor copilului și vor fi reevaluate continuu pe măsură ce copilul crește, astfel se pot face ajustări ca are nevoie de schimbare.

Pe măsură ce copilul crește primul punct familiei de contact este probabil să fie un vizitator de sanatate, cu restul de profesioniști care asigură tratament după cum este necesar. Odată ce copilul este mai mare și nevoile sale devin diferite, poate mai complex, primul punct de contact va deveni asistent social, deși tratamentul va fi administrat în conformitate cu unele sau toate din echipa de profesionisti.

Paralizie cerebrala este o conditie devastator, dar nu este de ajutor disponibile și, dacă este necesar, căi legale de a lua de a solicita despăgubiri paralizie cerebrala ar neglijență au avut loc să-l provoace, ceea ce va ajuta la plata pentru acest ajutor.