joi, 13 iunie 2013

Diferite tipuri de Candida drojdie infecții


 Există mai multe tipuri de Candida drojdie infecții.

Infectia poate afecta multe parti ale corpului, de asemenea. Daca este lasata netratata, o infectia se poate raspandi in organism ceea ce face greu de tratat.

Candida este prezent pe tot corpul și este folosit ca hrană pentru bacterii în organism, care ajuta in procesul digestiv de substante nutritive. Un echilibru între cele două este esentiala pentru o buna sanatate digestiv.

Cu toate acestea, în cazul în care bacteriile bune (Acidophillus și Bifidus) sau "Flora" sunt epuizate, Candida (Candida albicans) sau "drojdie" incep sa se multiplice rapid și începutul de o infecție de drojdie este iminentă.

Vom discuta diferite tipuri de infecții drojdie și cum să le identifice.

 Aceste tipuri sunt:


 

  Epidermica (piele)

  Oral

  Vaginale

  Sturz

  Intestinal

  Penisului

 

Dacă ați avut unul sau mai multe tipuri de aceste infecții înainte, eu sunt sigur că sunt conștienți de faptul că ele pot fi greu pentru a scăpa de, mai ales dacă nu sunt conștienți de metode eficiente pentru tratarea acestor infectii.

În primul rând, va trebui să vă asigurați că diagnostice corespunzătoare se face.

Dacă nu ați avut o Drojdie de infectare Candida înainte, dacă credeți că aveți unul, consultați medicul dumneavoastră. Simptomele sunt de multe ori similare cu alte tipuri de infecții și boli și care aveți nevoie pentru a fi sigur că o infecție de drojdie este ceea ce ai.

În scopul de a vindeca o Drojdie de infectare Candida, vom avea nevoie pentru a afla cauzele, astfel încât acestea pot fi evitate, în scopul de a lua o abordare proactivă în tratament.


 

  O buna igiena este esentiala. Bacterii infectioase se pot dezvolta și răspândi cu ușurință în locuri calde și umede ale corpului uman și sunt susceptibile de a reproduce, dacă igiena buna nu se practică. Întotdeauna se spală cu săpun în zonele genitale și de a folosi o apa de gura dezinfectant atunci când vă spălați pe dinți. Bad igienă a fost legata de toate tipurile de candida overgrowth si infectii. Indiferent de tipul s-ar putea avea, începe cu acest lucru, dacă nu sunt deja acest lucru.

  Dietele nesănătoase sunt cunoscute de a contribui la infecții drojdie. Motivul este că imunitatea scade cu alimentatia nesanatoasa si drojdie de bere pot multiplica și flora sunt distruse atunci când o dietă proastă este practicat.

  Antibioticele sunt cunoscute pentru a distruge flora, de asemenea. De asemenea, în cazul în care antibioticele sunt luptă alte infectii, imunitatea nu poate fi în mod natural construit și drojdia nu au nimic să-i țină la înmulțirea exponențial.

  Stresul este, de asemenea, o cauză cunoscută. Stresul scade imunitatea și toate menționată mai sus distrugerea florei și multiplicare de drojdie apar.

 

Simptome de o infecție de drojdie diferă în funcție de tipul aveti. Aici sunt câteva.


 

  Secretii vaginale-vaginale (galben sau alb), miros, durere la urinare, și crampe.

  Intestinale, balonare, crampe abdominale, reacții alergice la produsele alimentare care nu te afectează înainte.

  Piele erupții cutanate și mâncărime

  Sturz și orale-alb patch-uri în gură, durere în gât, stomac deranjat.

  Penisului-descărcare de miros alb sau galben din penis,, dureri abdominale și crampe.

 

Notă: O drojdie infecții pot fi răspândite sexual la fel ca o BTS și au adesea aceleași simptome. Asigurați-vă că consultați un medic pentru un diagnostic adecvate înainte de a lua tratament.

Odată ce aveți o diagnostice solide de starea dumneavoastră, puteți începe să ia în considerare un tratament.

Acesta a fost bine documentat de peste douăzeci de ani în comunitatea medicală, că tratament naturist este abordarea cea mai eficienta fiind că se adresează cauzei și elimină-l, fără utilizarea de antibiotice distructive sau creme care tratează doar zonele afectate.

Știu că infectii cu Candida afecta bărbați, femei și copii deopotrivă.

Cure naturale pentru infecția sunt disponibile și în condiții de siguranță pentru toți.

Dacă ați avut o infecție drojdie înainte, rețineți că dezvoltarea excesiva de drojdie poate fi totuși loc în tine, fără să știe.

Dacă sunteți în căutarea pentru o naturale Candida Cure Drojdie, Linda Allen are un program de naturale, all inclusive, care a ajutat mii de oameni vindeca definitiv infectia drojdie Candida!

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru la Cure Candida Drojdie!