joi, 13 iunie 2013

Camera de camin de aer curat - 5 Caracteristici Tu nu vrei


 Aerul din camera ta poate fi dincolo de controlul tau decât dacă utilizați un purificator de aer care poate scoate poluanți. Aici sunt 5 caracteristici de top pentru a evita atunci când aleg filtrul de aer pentru camera ta.

  Zgomotos - un purificator de aer ar trebui să fie văzut și nu a auzit. Ar trebui să fie destul de liniștit pentru a avea pe tot timpul și nu interfera cu studiul, apeluri telefonice, ma uit la TV sau prieteni de divertisment.

Asigurați-vă că pentru a verifica specificațiile tehnice pentru a vedea că nivelul de decibeli este de 60 sau mai mic chiar și pe cea mai mare viteză. Și sunetul nu ar fi cu siguranță că a motorului, ci pur și simplu de graba aer.

  Mari de întreținere - Să sperăm că, te vei uita înapoi la Colegiul ca unul dintre cele mai bune momente din viața ta. Vei avea mai mult timp pentru a face amintiri fericite dacă sunt în măsură să-și petreacă mai puțin de timp menținerea filtrul de purificator dumneavoastră.

Asigurați-vă că știți ce este necesar pentru a menține unitatea în funcțiune eficient. Evitați purificatoare care necesită să te duci înăuntru la vid, se spală, spray, sau reîncărcare.

Țineți cont de faptul că în timp ce faci orice din care, aerul nu a fost curățat, nivelurile de poluare au început să urce, și îți petreci timp pentru a face ceva care este într-adevăr nu o mulțime de distracție. Și chiar mai rău să știi este că acest întreținere va trebui să continue atât timp cât aveți curat.

  O viteza - Viata aproape niciodată nu merge la o viteza si nici nu ar trebui curat ta. Este nevoie de a filtra rapid atunci când ai nevoie de ea și încet atunci când nu faci .. Dacă ceva arsuri pe o plită încinsă, sau cineva pe hol arde tămâie și doriți mirosul plecat repede, o viteza de doar nu va ajuta.

În schimb alege un aspirator care are cel puțin 3 viteze. În acest fel curat poate ține pasul cu ceea ce se întâmplă în camera dumneavoastră și viața ta.

  Limitat Motor Capacitate - Dacă sunt forțați să taie unitatea off, deoarece ai un motor care poate rula continuu, veți fi în continuare expuse la poluanți în camera ta .. Asigurați-vă că este proiectat pentru a rula în condiții de siguranță și continuu, fără să se oprească pentru o anumită perioadă de timp ..

Motorul condensator va permite curățarea continuă. Conceput pentru a rula în mod continuu, este construit pentru a rula în condiții de siguranță dacă sunteți acolo sau nu. Acest lucru vă permite să se întoarcă mereu într-o cameră care are mai curat aer posibil.

  Inflexibile în plasament - Dormitoarele sunt cunoscute pentru a fi bine pe spațiu. O mai curat, care trebuie să fie plasate în centrul camerei este de nici un folos. O unitate care poate trage în aer din toate părțile este cel mai bun, deoarece, în general, are nevoie de doar aproximativ șase centimetri de clearance-ul de la orice perete.

Unul care poate funcționa sau un raft, precum și pe podea este, de asemenea, util atunci când vine vorba de obtinerea totul pentru a se potrivi în spațiul. Verificați dimensiunile pentru a vă asigura că este suficient de mic pentru a se potrivi confortabil în spațiu, dar suficient de puternic pentru a lucra.