joi, 13 iunie 2013

Cum de a domina obiectivele de fitness


 Ești gata să preia controlul de obiectivele de fitness? Nu te lupta pentru a mentine motivatia de formare? Iata cateva idei pentru a putea domina obiectivele de antrenament și atinge tot ce vrei.

 Setarea Fitness Goal Mindset

Stabilirea și începe un obiectiv de fitness are motivație. Înainte de a începe, pentru a primi emoționat, și a stabilit mentalitatea ta de fitness. Setarea mentalitatea ta de fitness înseamnă totul pentru atingerea obiectivelor tale. Mintea ta trebuie să transforme înainte de corpul tau poate. Aici sunt unele lucruri ușor pentru a vă ajuta să setați mentalitatea ta de fitness:

1. Mergeți la cumpărături - găsi unele noi haine antrenament


2. Muzica Motivarea - Descarca câteva melodii noi pentru a te tensiune


3. Ia alimentat - Bursa de până la o mulțime de alegeri alimente sanatoase


4. Face un spațiu de fitness - Cauta o zona din jurul dumneavoastră acasă unde puteți antrenament atunci când nu aveți timp pentru a ajunge la sala de sport

Aceste lucruri simple pot ajuta mintea ta gata pentru a obține în formă corpul tau. Următorul pas este de a găsi un program și începe să se deplasează spre obiectivul dvs. de fitness. După cum ați progrese, veți avea nevoie pentru a rămâne motivat și menține mentalitatea ta de fitness. Aveți nevoie pentru a reincarca mentalitatea ta de fitness pentru a combate plictiseala și pentru a evita platouri progres.

 Menținerea mentalitatea ta de fitness

Obiectivele de fitness ia timp și o mulțime de muncă din greu pentru a atinge. Ai nevoie pentru a rămâne concentrat prin programul de fitness și continuă să facă progrese. Dăruire și să se concentreze ne va permite să atingem obiectivele, chiar dacă nu vor fi momente când progresul nostru se simte lent. Cheia este de a menține concentrarea dumneavoastră.

Desigur, este ușor să-și piardă o parte din focalizare. Deci, aici este ceea ce trebuie să facem:

1. Se amestecă până rutinele - Încercați un exercițiu diferit pentru câteva zile (Lace niște mănuși de box)


2. Du-te afara - să ia câteva Kettlebells în parc și să te distrezi!


3. Ia Extreme - Vizitați interior de rock sala de sport alpinism locale sau încercați un alt sport de mare intensitate


4. Supliment - Incercati noi suplimente și băuturi antrenament

Încercați aceste idei pentru a stabili și a menține mentalitatea ta de fitness. Se va lua muncă și dăruire pentru a atinge obiectivele dvs. de fitness final. Pierderea motivației este o problemă comună pentru oricine încearcă să realizeze de fitness de vârf. Este important să se recunoască pierderea motivației și de a face lucruri pentru a combate aceste obstacole mici care stau în calea obiectivelor noastre. Uneori, un nou playlist, niște pantofi noi, și puțin soare sunt tot ce avem nevoie pentru a ne trece peste un obstacol.