joi, 13 iunie 2013

Istoria de Terapie manipulare visceral


 Istoria de manipulare viscerala pot fi urmărite înapoi la primele secole folosite de oamenii din Tibet și China. Terapia atunci a fost folosit ca o parte a lor alternativă și îngrijire medicală tradițională. Deși au existat mai multe tipuri diferite de masaj terapeutic prezent în China, în primele secole, aceasta tehnica a fost folosit datorită beneficiilor sale unice pentru client. Acesta a fost, de asemenea, utilizat în Europa, ca parte a metodelor lor timpurie în îngrijirea medicală în timpul ani mai devreme. Manipularea manuală a organelor interne a fost popular în perioadele anterioare, în special în țările orientale datorită îmbunătățirii semnificative in starea generala de sanatate a pacientului dupa fiecare sesiune.

Metoda a fost ulterior adoptat de către Dr. Jean-Pierre Barral care a îmbunătățit toată terapie în ceva mult mai bun și mai eficient, deși cele mai multe dintre principiile sale au rămas intacte. Dr. Barral a fost un osteopat care a devenit interesat de biomecanică în timpul activității sale în Franța. El a fost de lucru intr-un spital boli pulmonare, când a întâlnit pe Dr. Anaua care era cunoscut la acea vreme ca un specialist pulmonar faimos precum și un maestru renumit în cadavru practică disectie. Timpul cu Dr. Anaua l-au facut bine educat în anatomia umană și l-au facut familiarizat cu sistemul viscerală pe care le va folosi mai târziu în terapia manipulare visceral.

În 1974, dr. Barral a început să trateze un pacient care suferea de o boala spinarii cu articulare său și manipulare structurale. Cu toate acestea, tratamentul nu a fost foarte de succes ca el se aștepta. Cu toate acestea, percepția sa medicale in tratament naturist a fost schimbat după examinarea preliminar pe pacientul care a confirmat a fost tratat de către un om bătrân. Pacientul a spus că bătrânul a împinge ceva pe abdomen care a dat trupul său mare ușurare din starea lui actuală.

Acest eveniment a bagat interesul său și credința în legătură a coloanei vertebrale și abdomenului. După multe cercetări, studii și practicile legate de tehnica nou găsit, el a fost capabil să dezvolte terapia manipulare visceral. Acest lucru a început epoca a serviciilor sale de tratament, precum și învățătura lui a tehnicii de alte persoane care sunt interesați cu metoda lui. El a început să predea în alte părți ale lumii, inclusiv în Statele Unite în 1985. În cele din urmă el a fost capabil să formeze propria învăța de profesori care, de asemenea, a început să se antreneze alți entuziaști de tehnica de manipulare visceral peste tot în lume.