joi, 13 iunie 2013

Care sunt motivele din spatele Dorind sa cresti?


 În fiecare săptămână, vorbesc cu oamenii care doresc să crească mai inalt. Cer fiecare dintre ei de ce acestea sunt de lucru pentru a câștiga înălțime. Am un motiv bun pentru această întrebare, am întreb pentru că vreau să vă asigurați că acestea doresc să crească mai inalt din motive sănătoase și nu pentru cei care se auto-distructive.

Cei mai mulți oameni doresc să crească mai inalt, deoarece ei cred că va fi o schimbare pozitivă la corpul lor. La fel ca cineva care este nefericit cu greutatea lor, ei merg la sala de sport pentru a obține în formă mai bună sau pentru a deveni mai musculos. Acesta este un motiv sănătos să dorească să crească mai inalt. Desigur, acesta este sănătos dacă acestea sunt în căutarea să crească mai inalti natural. Dacă vă întrebați orice psiholog, ei iti vor spune acelasi lucru.

Uneori, aceasta este o idee bună pentru a pune mai multe întrebări de verificare. Unii oameni răspund că ei doresc să devină mai înalt, deoarece prietena lor este mai înalt decât sunt. Alții răspund că ei doresc să devină mai sigur pe sine.

Decizia de a deveni mai inalt este o decizie fiecare persoană trebuie să facă pe cont propriu. În cazul în care nu sunt complet dedicate procesului natural, acestea sunt puțin probabil pentru a obține rezultatele pe care le caută. Grow Taller Cartea poate ajuta să obțineți totul din acest proces, dacă sunteți dispus să dedice complet singur. Tu ar trebui să vrea să câștige înălțime pentru tine, nu pentru orice alt motiv.

Aș dori, de asemenea, să abordeze problema de încredere și înălțime. Da, înălțimea suplimentară poate aduce mai multă încredere. Cu toate acestea, este important ca iti place te indiferent de mărimea ta. Din moment ce avem o singură șansă pe această planetă, este important sa te iubesc indiferent de înălțimea, greutatea, sau orice alt atribut fizic. Atunci puteți abordare sanatos intra in forma mai buna, construirea musculare, pierderea de grăsime, și obținerea mai inalt. Acestea ar trebui să stimuleze încrederea dumneavoastră mai mare, și nu este singura sursă de încredere dumneavoastră.

Scopul meu aici este într-un sunet ca și cum eu sunt cursuri tine. Nu vreau să spun nimănui ce ar trebui să simt sau ceea ce ei ar trebui să vadă atunci când se uita în oglindă. După ce a lucrat cu mii de oameni care au câștigat între 2 și 4 centimetri de înălțime mai repede decât și-au imaginat, eu știu că crească mai înalt natural carte și procesul său este o experiență de viață schimba. Doar asigurați-vă că vi se face această decizie pentru motive de drept înainte de a începe!