joi, 13 iunie 2013

Ionizatoare de apă alcalină - Unele marile beneficii anti-imbatranire!


 Una dintre cheile de la o viață lungă și sănătoasă este furnizarea de apă de calitate mare. Sisteme de apă ionizată prezintă o metodă excelentă de a îndeplini această necesitate prin generarea de apă de înaltă calitate de diferite niveluri de pH-ului. Apă de diferite valori ale pH-ului poate fi utilizat într-o varietate de modalități utile pentru a maximiza bunăstarea noastră și, de asemenea, starea mediului natural. Am verifica exact modul în care aceste ionizatoare de apa ajuta la îmbunătățirea stării de sănătate a mediului nostru de viață și în cele din urmă sănătatea noastră personală.

  Beneficii pentru sanatate: Pentru ca organismul să funcționeze corect un aport continuu de apă de bună calitate este o necesitate. Numeroase cercetări indică faptul că consumul zilnic de dreptul de cantitatea de apă poate reduce drastic apariția de migrene și dureri de cap, dureri articulare și dureri de spate mai mici, împreună cu artrita. Băut necesare două - trei LTR de apă în fiecare zi ajută în continuare pentru a mentine pielea bine hidratata, superiorii tonul pielii, definirea musculare și, de asemenea, îmbunătățește procesele metabolice asistarea în greutate-pierdere. Apa alcalina ionizata poartă 2 beneficiile puternic anti-oxidant pentru organism. Ea are o sarcină negativă, care poate fi calculată în milivolți (mV). Aceasta denotă cantitatea de potențialul de reducere oxigen (ORP) că apa are. În general vorbind, mai mici în acest ORP cantitate mai mare potențial de apă pentru a reduce oxidarea nefavorabile în organism. In plus, acest tip de apă conține ioni hidroxil. Ionii hidroxi negativ practicate compuse dintr-un atom de hidrogen și un atom de oxigen (HO-) dețin un electron suplimentar, care este utilizată pentru a neutraliza ușurință încărcat pozitiv, radicalii liberi înainte ca acestea pot afecta celulele sănătoase.

  BENEFICII PIELE: Usor de apa moderat acide sa dovedit a fi foarte eficient în menținerea pielii într-o stare adecvată echilibrat, sanatos. Spălat cu apa acida, cu un pH de oriunde între 5.0 și 6.0 este o modalitate foarte bună de a îmbunătăți tonul și fermitatea pielii pentru o mai chiar, ten vibrant. Acesta funcționează ca un astringent natural, a scăpa de mizerie și de ulei, fără utilizarea substanțelor chimice și aditivi care sunt abundente în produsele cosmetice aceste zile si strange porii, de asemenea, pentru pielea catifelata. Apa acidă este, de asemenea, recunoscut pentru a ajuta la reducerea o gramada de afectiuni ale pielii, inclusiv, cosuri si acnee, infectii de tip ciuperca ca la sportivi picior și ciuperca unghiilor și condițiile de uscat mâncărimi ale pielii asociate cu eczeme și psoriazis. Apa acidă este, de asemenea, foarte benefic pentru scalp si poate atenua cu ușurință condiții uscată mâncărimi, dermatită și mătreață. Această apă face în plus o mare de germeni zapping gura spălare, gargara si placa îndepărtarea fără utilizarea de produse chimice potențial periculoase.

  BENEFICII DE MEDIU: produse agresive de curățare chimici sunt create cu o selecție de compusi volatili organici, chimici periculoși, care au un efect negativ asupra sanatatii generale de atât tu cât și mediul. Produse eco-friendly fără risc sunt alegerea clara pentru conservarea bunăstarea și sănătatea dumneavoastră și cei dragi. Apa acidă în între 2,5 și 3,5 pH-ul este, de asemenea, cunoscut sub numele de "apa super-", deoarece are remarcabila putere uciderea germeni si omoara instantaneu de 99,5% din toate virusuri, ciuperci si bacterii pe de contact. Acest super apa a fost utilizată de ani în centre stomatologice, spitale și instituțiile de învățământ în Asia ca o soluție de curățare extrem de sigura si eficienta si sterilizare. Industria ospitalitatii utilizeaza, de asemenea, capacitatea sa de a steriliza rapid și eficient mese, placi de taiere, ustensile și zonele de preparare a alimentelor. Un mod minunat de a spăla ușor și ucide orice bacterie sau germeni care ar putea exista în carne tale, fructe si legume inainte de a manca. Plantele și veges, de asemenea, pot prospera cu apă acidă care stimuleaza cresterea si sterge orice ciuperca. Animalele de companie se va bucura de puterea de buna condiționat apa va avea pe haina lui sau a ei, într-adevăr este, în esență, cel mai bun demachiant pentru toate sticlă și oglinzi și flori tăiate pot dura de aproape două ori mai mult timp cu această apă. Un adevărat minunat multi-scop, toate într-un singur tratament pentru orice lustruire, spălare, dezinfectare și înfrumusețarea nevoie de tine s-ar putea avea.