joi, 13 iunie 2013

Incontinenta urinara si produsele sale complicitatea


 De obicei, barbatii in varsta ale caror prostata glandele obține extinsă sunt mai predispuse de a suferi de această maladie - decât cei mai tineri. Ea apare la femei, în care leziunile țesuturilor suferite în timpul unei livrare dificil al unui copil nu au fost restaurate în mod adecvat.

Cele mai frecvente tipuri de incontinență urinară sunt următoarele:

1. Incontinenta de efort: Când mușchii planșeului pelvin, care susține baza vezicii urinare și a închide în partea de sus a uretrei (canalul prin care urina)-se slab, orice presiune exercitată asupra lor prin schimbarea bruscă de poziție, tuse, râs, sau strănut, face ca urina să îl afară involuntar. Aceasta se numește "incontinență de stres".

2. Incontinenta imperioasa: Când cineva nu se poate controla pentru a reține urina, chiar în timp ce graba la o toaleta sub nevoia imperioasă de a urina - atunci, unul este declarat a fi suferă de "incontinenta imperioasa".

3. Incontinență preaplin: Când prostatei (care înconjoară uretra la ieșirea din vezică) se mărită, acesta apasă uretra și împiedică astfel scurgerea liberă a urina din uretra. Dacă această condiție este permis să persiste mult timp, vine un moment în care persoana nu mai poate goli vezica sa, la toate. Acest tip de complet "urinar retention'-numit" overflow incontinence'-o situație de urgență care necesită ajutor medical imediat.

Complicitatea produse pentru incontinenta urinara:

O serie de produse au fost dezvoltate pentru a oferi ajutor în timp util / ușurare pentru cei care sufera de oricare dintre tipurile de mai sus de incontinenta urinara.

(I) protezei: O lenjerie de unică folosință special proiectate care absoarbe urina într-un strat exterior poros și neutralizează mirosul, lăsând stratul interior (pe piele) relativ uscat.

(Ii) Un alt ajutor, care este pentru bărbați, este un cateter prezervativ, care este purtat pe organe și este conectat printr-un tub la o pungă care poate fi golit și curățat în mod regulat.

(Iii) activitate cateterizare: A, tub subțire de plastic steril este introdus in vezica prin uretra pentru a drena urina acumulată (care vezica nu reușește să expulzeze de la sine) într-un sac atașat la capătul exterior al cateterului. Procedura este destul de sigur și poate fi stăpânite în cel mai scurt timp, sub îndrumarea unui medic sau a unui profesionist instruit.

(Iv) vezicii urinare pad-uri de control: vandute sub numele de brand de renume, cum ar fi, Walgreens si Serenity, acestea sunt capabile de a absorbi mai mult lichid decât alte incontinenta sub-articole de îmbrăcăminte. Utilizatorul acum poate ajunge în condiții de siguranță o toaletă fără a se confruntă orice situație jenantă.

(V) Uscăciunea SIDA: Dezvoltat de Laboratoarele NASA de cercetare, a ajutoarelor de uscaciune (care cuprinde de anumite substanțe chimice) converti orice tip de deșeuri lichide într-un solid substanță, astfel, menținerea uscarea în poartă.

(Vi) Medicatie: Medicamente, cum ar fi, Slifenacin (Vesicare), Oxibutinina (LYRINEL), și Tolterodina (DETRUSITOL) sunt disponibile în piață pentru tratamentul de incontinenta urinara. Cu efecte secundare foarte neglijabile, acestea s-au dovedit eficacitatea lor cu trecerea timpului.

Este recomandabil să încercați toate ajutoarele disponibile înainte de a opta pentru chirurgia ca o ultimă soluție.