joi, 13 iunie 2013

4 Sfaturi pentru a cresti natural


 Dacă sunteți sub 24 de ani, există o bună șansă ca daca mananci o dieta sanatoasa, somn în mod regulat pentru 6-8 ore într-o zi, și de a exercita, veți crească mai înalt natural. Dacă sunteți mai în vârstă, atunci este mult mai dificil, dar nu imposibil de a adăuga la înălțimea dumneavoastră.

Mai întâi de toate, ar trebui să aibă un regim alimentar care contine calciu, care este esențial pentru creșterea sănătoasă a oaselor. Astfel de alimente sunt de lapte, iaurt, branza, broccoli si alte verdeturi, napi, pește gras, cum ar fi sardine și somon, rubarbă, migdale si seminte de susan, pentru a numi doar câteva.

În al doilea rând trebuie să vă asigurați că aveți un model de somn regulat și somn pentru între 6 și 8 ore pe zi. Când dormi hormoni de crestere sunt eliberate în organism și vă pot crește în mod natural.

Exerciții de stretching pe care le puteți face la domiciliu, ca parte a unui program de exercitii va costa nimic, dar vă ajuta să câștige înălțime.

Dacă vrei să știi cum să obțineți mai inalt intr-o zi, atunci cel mai bun pariu este de a schimba modul în care te îmbraci în timp ce sunt în așteptare pentru a obține inch. Dacă purtați haine largi și pe gât, precum și cu părul lung, în combinație sau chiar separat, aceste lucruri vor face sa arati chiar mai scurt. Puteți adăuga centimetri la înălțimea dumneavoastră într-o singură zi prin cumpărarea de pantofi care se va adăuga la înălțimea dumneavoastră. Acestea pot fi scumpe, dar ele garantez ca va arata mai inalt.

Ai putea avea nevoie să vă schimbați garderoba și să înceapă purtarea de haine care îmbrățișează figura ta și purta pantaloni la puțin peste nivelul șoldurilor și nicăieri în altă parte, tot ce este moda. Costume și pantaloni ar trebui să aibă dungi verticale, în scopul de a face sa arati mai inalta, la fel ca și în cazul în care sunteți grăsuț, tu nu ar trebui să poarte dungi orizontale, care te fac sa arati mai grasa. Parul scurt, înseamnă că puteți arăta gat, ca și în cazul în care acest lucru nu este la vedere, veți privi ghemuit, care nu este imaginea pe care încearcă să promoveze. Pantaloni picioare ar trebui să fie suficient de mică pentru a acoperi șosete sau pats ale piciorului, iar pantofii ar trebui să fie de aceeași culoare ca și pantaloni, care dau impresia de a fi mai înalt decât realitatea. Încercați acest lucru și a vedea cât de diferit arăți.

La fel de bine ca pansament pentru a se potrivi cu înălțimea dumneavoastră, cel mai important lucru este postura dumneavoastră, sta drept și ține capul sus în orice moment, care nu numai că va face sa arati mai inalta, dar va face, de asemenea, sa arati mai sigur, și așa mai atrăgătoare .