joi, 13 iunie 2013

Gândiți-vă de două ori înainte în căutarea pentru modul de a obține apă alcalină sau ionizata


 Dacă ați făcut nici o cercetare în calitatea apei, șansele sunt ați auzit despre apa alcalina ionizata sau. Dacă da, ați putea fi întrebați despre ceea ce este acest lucru și în cazul în care (și de ce), este important pentru sănătatea dumneavoastră.

Înainte de a învăța cum să obțineți apă alcalină, este important să știți un pic mai mult despre asta în primul rând. Sunt sanse sa va reconsidera obtinerea-l la toate.

Practic, alcaline (de asemenea, cunoscut sub numele de ionizat) apa a fost supus electrolizei printr-un ionizator. Acest proces separă de apă în apă acidă și alcalină de apă. Porțiunea acidă este aruncată în timp ce porțiunea alcalin este consumată.

Apa alcalină are un pH mai mare (mai puțin acidă). Susținătorii spun consumatoare de această formă de apă poate neutraliza acidul din sânge și creșterea nivelului de energie si metabolismul. De asemenea, este adesea comercializat ca un antioxidant care poate încetini îmbătrânirea și boala.

Din păcate, nu există nici o știință să susțină aceste afirmații. Cei mai multi experti spun oameni care pretind sa se simta mai plini de energie și mai sănătos se confruntă pur și simplu efectul placebo.

Asta nu e să spun apa alcalina este dăunătoare. Nu e doar benefice sau dăunătoare pentru corpul uman.

Acest lucru este în contrast puternic cu apă acidă, care nu este foarte bun pentru corpul tau. Vedem acest lucru de multe ori în apă distilată și sisteme de osmoza inversa care benzi de apă nu numai de contaminanți, dar nutritive, precum. Acest lucru duce la apa care are mai mulți ioni de hidrogen, făcându-l mai acid.

Pentru a compensa acidului, corpurile noastre vor trage minerale din dinți și oase noastre pentru a produce bicarbonat pentru a neutraliza acidul. Pentru a compensa industria apei piețele alkanizers apă sau ionizatoare de fapt pentru a rezolva o problemă a creat-o. Știm cu toții acest lucru nu este ceea ce ne dorim, deoarece chiar și cu aceste produse, apa nu are încă multe substanțe nutritive esențiale.

Deci, în loc de căutarea pentru modul de a obține apă alcalină, ar trebui să privim în schimb pentru a obține cea mai înaltă calitate a apei care este posibil. Acest lucru înseamnă să cauți apă care este liber de contaminanti, dar încă mai are substante nutritive naturale pe care le au menirea de a avea.

Și unul dintre cele mai bune moduri de a obține acest tip de apă este, prin filtrare mai multe etape. Acest tip de filtrare are numeroase straturi de pori microscopice care permit apa și mineralele sale asociate și substanțe nutritive să curgă prin păstrând în același timp contaminanți afară. Sisteme de filtrare în mai multe etape se găsesc în cele mai multe sisteme moderne de filtrare a apei și produce o calitate mai mare, mai bine de apă gust de vechi osmoza inversa si metode de distilare.

Deci, data viitoare când vezi sistemele de apa alcalina ionizata sau, cel mai bine este să le treacă prin simpla. Ei au prea multe afirmații nedovedite și adeseori rezolva problemele care sunt create de sisteme ineficiente de filtrare a apei, în primul rând. În schimb, petrece ceva timp pentru a cerceta faptele. S-ar putea fi surprins de la ceea ce ai invatat. Pentru mai multe informații, faceți clic pe mai mult de la site-ul de mai jos.