joi, 13 iunie 2013

Confruntarea cu probleme ale sinusurilor


 Când nasul este intotdeauna infundat înseamnă că sinusurile sunt blocate. Acest lucru poate duce la probleme ale sinusurilor la rece de familie de saptamani sau luni. Tu trebuie să consulte un medic pentru a verifica boala ta. Există mai mulți factori care conduc la această problemă și medicul dumneavoastră trebuie să fie în măsură să știe ce cauzeaza sinusuri să fie blocate, astfel că el va ști cum să vă trateze. Este dificil de a avea această condiție, deoarece aceasta vă va da dureri de cap și dureri în apropierea zona sinusurilor. Va veti simti iritat și incapabil să facă ceva.

Problema cu această condiție este că va dura săptămâni și până la luni, dacă nu sunt în măsură să-l detecteze mai devreme. Nu va veti simti bine si corpul tau va fi slab. Puteți simți altă durere în unele părți ale feței, cum ar fi ochii si maxilare. Gât poate fi dureros prea, și cel mai rău este că veți avea dificultăți în a dormi noaptea din cauza tuse frecvente. Sinus problemă este o afectiune grava, deci trebuie să te aducă la medic pentru buna check-up și să fie capabil de a obține medicamente pentru vindecarea ta. Un tip foarte serios de aceasta poate necesita interventie chirurgicala in cazul sinusurile sunt foarte blocate. Cauza de blocaj sau obstrucție nazală trebuie să fie eliminate și sinusurilor dvs. trebuie golit și curățat.

Această problemă poate fi fie din cauza unor alergii care cauzeaza inflamatie in pasaj sinusurilor sau că aveți cavitatile sinusurilor înguste, care nu sunt în măsură să se scurgă și mucusul se acumulează. Blocajul va provoca stăpânire infecție. Un doctor poate cere un x-ray pe zona sinusurilor pentru a verifica ceea ce cauzeaza blocaje și ceea ce este posibil moduri în care pot fi tratate. În cazul în care este cauzata de alergii va fi dat medicamente anti-alergie sau chiar a lua fotografii de imunoterapie alergie. Acesta poate fi, de asemenea, cauzate de viruși, bacterii și alte iritante din aer, care provoacă mucoaselor care să fie inflamate. Ați putea fi dat antibiotice pentru a vindeca infectia.

Problemele sinusurilor trebuie să fie abordate imediat pentru a fi în măsură să știe cum să vă trateze. Dacă vă păstrați această condiție pentru o lungă perioadă de timp înainte de a consulta un medic, atunci ar putea fi târziu să-l vindeca. Vei suferi pentru o lungă perioadă de timp și de întărire poate fi chiar dificil. Nu este o infectie in sinusurilor dvs., astfel încât aceasta ar trebui să fie vindecat imediat pentru a evita infectarea altor zone ale capului. Iritarea pe care le obține de la a avea această condiție este foarte greu să se ocupe. Există diferite moduri în care vă pot fi vindecate, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji. Doar medicul dumneavoastră imediat pentru un tratament adecvat.