joi, 13 iunie 2013

Explicația Bursita umăr (inflamație umăr)


 Bursita umăr este o expresie care te asculta cu consecvență relativă, însă adevărul este că mulți oameni care asculta fraza nu înțeleg cu adevărat doar ce înseamnă asta. Surprinzător, acest lucru este valabil chiar și de o varietate de oameni care sunt afectate de această problemă. Ei pur și simplu știu că este doar ceea ce le-a informat medicul. Acest articol este de natură să vă oferi o clarificare mai bună decât ați ajuns înainte.

Veți găsi saci mici răspândite în sistemul dvs. tot si sunt umplute cu lichid. Obiectivul acestor saci este de a fi o suprafață netedă, care este stabilit în între mai multe tesuturi în sistemul dumneavoastră. Aceasta minimizează frecarea tipic atunci când celulele muta. Multi oameni le numesc Bursa saci și alte persoane doar le numim Bursa.

Cu condiția ca sacii sunt in stare foarte buna, totul este bine. Dar, destul de des, un prejudiciu apare să-i rănesc și pe alte ori inflamatie pe termen lung poate lovi de a face rău acestor saci. În cazul în care una dintre aceste două aspecte se întâmplă în jurul sacii în comun umăr, bursita umăr este rezultatul final.

Articulațiilor mari pe care le au în sistem sunt locul veți găsi majoritatea acestor saci. Dar, acestea ar putea fi descoperite în alte locuri în număr mai mic. Acestea includ lucruri cum ar fi de genunchi, solduri, coate și umeri.

Declanșare de bursita umăr este în mod normal o conditie reumatice care stau la baza pe termen lung sau un prejudiciu de un fel sau altul. Prejudiciul nu are nevoie să fie unul major duce la disconfort toate acestea. Creșterea un tote de alimentare a fost tot ce este nevoie de unii oameni de a face rău umăr saci Bursa și le trimite la doctor.

Bursita umăr (inflamație) este de obicei diagnosticat depinde de o evaluare a profesionistilor din domeniul medical și existența de sensibilitate, disconfort si umflarea în interiorul zonei. Un x-ray pot fi uneori utile în diagnosticul dacă acesta a devenit o problemă persistentă și există calcificari prezente. Pe ocazie, o scanare RMN-ul poate oferi un diagnostic al situației.

Tratamentul standard pentru umăr inflamație / bursita este comparabil cu alte tipuri de probleme inflamație. Primul fel de tratament, care este în mod normal foarte recomandat pentru un joint umar non-infectate este utilizarea unei comprese cu gheață și odihnă. Medicamente anti-inflamatorii și durere pot fi, de asemenea, aprobate, în funcție de amploarea problemei.

Ocazional, oamenii au nevoie de o procedură de medical care elimină apa pentru a putea vedea de relief. Un medic va trebui să efectueze acest tip de procedură în biroul lor, și ei vor avea de a utiliza un ac mare. Dacă cazul este severă și aceste abordări nu au avut succes, o injectie cu cortizon în umăr va ajuta. Reabilitării fizice pot fi, de asemenea, necesară.