joi, 13 iunie 2013

De sex masculin drojdie infecții: Remedii naturiste


 Drojdie infecții. Acesta poate fi un subiect jenant pentru bărbați pentru a discuta, mai ales atunci când ei sunt cei care se ocupă cu această problemă. Dar, din punct de vedere biologic, este într-adevăr nimic pentru oricine să-ți fie rușine de.

Faptul de a problemei este, o infectie comuna, fie că este vorba de bărbați sau femei, vine pe cauza natural ciuperci drojdie în organism. Ciuperca general, locuiesc în orificiile corpului uman, dar sunt, de asemenea, prezente în stomac și în alte părți. Deci, același lucru care cauzeaza infectia la femei, este inculpat la barbati, de asemenea.

Dar mulți oameni au, în general, un timp mai greu de-a face cu infectii lor, drojdie de bere, deoarece aceasta este de obicei cunoscut ca problema unei femei. Dar drojdie infecții la bărbați sunt mult mai frecvente decât majoritatea oamenilor dau seama. Deci, în loc de a fi jenat despre situația lor, oamenii ar trebui să ia măsuri proactive pentru a clarifica simptomele lor

Deci, acum că suntem conștienți de ceea ce o infecție de drojdie este de fapt, și sunt în înțelegerea faptului că acesta este complet natural și nimic să-ți fie rușine, putem începe căutarea la optiuni de tratament pentru a curăța problema.

Înainte de a sări în la elucidarea infectii, aici este doar o discuție rapidă în privința prevenirii. O modalitate buna de a opri o infectie de drojdie înainte de a începe vreodată este de a fi în siguranță. Asta e sexul chiar, în condiții de siguranță. Nu folosiți un prezervativ in timpul actului sexual este una dintre cele două infecții principale drojdie motiv pentru care apar la barbati. Celălalt este extins utilizarea antibioticelor. Astfel încât să fie sigure și să ia antibiotice doar ca prescrise de un medic.

De a trece la tratamente. mai multe optiuni de tratament pentru infecții drojdie se poate face la domiciliu. Acest lucru ar putea fi o opțiune bună pentru cei care sunt încă să jenat pentru a discuta despre problema lor cu medicul lor.

Incepand off este la fel de simplu ca având o gustare delicioasă de lapte. Iaurtul contine bacterii cunoscut sub numele de lactobacillus acidophilus. Ce acest organism uimitor mic nu este reduce drojdie prezentă în organism. Un cuvânt de avertisment, deși. Cele mai multe iaurturi conțin zahăr, cu un infectii drojdie cel mai bun prieten. Deci, atunci când se utilizează iaurt pentru a combate această problemă, asigurați-vă că iaurtul este fără zahăr și care se mănâncă cel puțin 2, dar nu mai mult de 5 cesti pe zi.

Dacă sunteți un tip care nu este preocupat de respiratia urat mirositoare, cu usturoi sa dovedit a fi un efect în tratarea infecțiilor drojdie la bărbați. Folosind un întreg catel de usturoi, sau cu o sumă egală sub formă de pastă este un simplu, remediu încă mirositor. Usturoiul are proprietati anti-fungice care un remediu ideal de acasa face.

Corpul tau este un paradis pentru toxine du-te să crească și se acumulează. Colon jos este umplut cu toate tipurile de toxine care au intrat și au trecut prin corpul vostru. Acesta este motivul pentru care un colon curețe este un alt efect foarte măsură oamenii pot lua în compensare la o infectie. Lipirea o curățare de rutină de sănătate va scapa corpul de toxine și niveluri mai scăzute acide care sunt necesare pentru infecții drojdie să crească. A scăpa de ceea ce ciuperca prosperă este o modalitate foarte bună de a vă asigura că infecția dispare rapid.

Infecții drojdie de pe bărbați sunt foarte frecvente și nimic nu un om ar trebui să-ți fie rușine. Oprindu-le înainte de a începe este întotdeauna cel mai bun medicament. Practicarea, de asemenea, sexul în condiții de siguranță și de protecție și nu mai mult de-a lua prescrise antibiotice este un start bun în asigurarea nu cădea victimă la o infecție de drojdie.

Cu toate acestea, dacă nu, în urma sfaturile de mai sus este o modalitate foarte bună de a clarifica această problemă. Și din nou, aceasta este întotdeauna cea mai bună idee să se consulte cu medicul dumneavoastră dacă credeți că aveți o infecție sau sunteți de planificare pe folosind un remediu acasă să-l clarifice.